KLAR TIL START

KLAR TIL START – Et kompetencegivende forløb – med jobgaranti


UUV Køge Bugt er partnere i KLAR TIL START og udbyder forløbet i 8 kommuner: Greve, Solrød, Køge, Stevns, Faxe, Ringsted, Roskilde og Lejre.

Vi har pt tre træningsbutikker i vores område; IRMA Greve, fakta Solrød og SuperBrugsen Stor Heddinge. I hver butik er der 3-4 unge igang, sammen med deres vejleder og en gang om måneden er der undervisning i relevante temaer på UUV Praktikpladsen.

KLAR TIL START er den direkte vej til en fastansættelse for unge og voksne med en diagnose indenfor autismespektret. Vi er landets eneste træningsforløb med indbygget jobgaranti og er landets bedste afklaringsforløb for målgruppen i kraft af et forpligtende erhvervssamarbejde, fagligt stærke personlige vejledere og anerkendte dokumentationsmetoder. En række store danske virksomheder garanterer fastansættelse til alle der gennemfører KLAR TIL START-forløbet tilfredsstillende, hvilket lykkes for mere end 80% af alle kursister. KLAR TIL START er landsdækkende og udvikles af nonprofit-organisationen Fonden UNGEs med støtte fra den A.P. Møllerske Støttefond og VELUX FONDEN.

Læs mere om KLAR TIL START her.

 


Presseomtale om KLAR TIL START:

  • "Tre nye virksomheder klar med jobgaranti til unge med autisme! " her
  • ”Fremtid og Fakta” (bragt på Stevns.nu, den 1. april 2019) - læs artiklen her
  • "100 med autisme i job via kommunalt-privat samarbejde" (bragt på FONDENUNGES.dk, den 6. februar) - læs artiklen her
  • "Nyt initiativ hjælper unge med autisme i fast job" (offentliggjort på DenOffentlige.dk, den 5. februar 2019) - læs artiklen her
  • ”Eva drømmer om at få et job i Fakta Solrød” (bragt på Sn.dk, den 20. november 2018) - læs artiklen her
  • ”Fakta i Solrød sikrer beskæftigelse” (bragt på Vi bor her, den 17. april 2017) - læs artiklen her
  • "KLAR TIL START nu i halvdelen af landets kommuner", (bragt på UU Danmarks hjemmeside, den 17. januar 2017) - læs artiklen her
Logo Klar til start
Scroll to top