KLAR TIL START

KLAR TIL START - ET KOMPETENCEGIVENDE FORLØB I FAKTA


UUV Køge Bugt er partnere i KLAR TIL START og udbyder derfor forløbet i 5 kommuner: Greve, Solrød, Køge, Stevns, Ringsted og Faxe.

Vi har tre træningsbutikker i vores område; IRMA Greve, Fakta Hårlev og Fakta Solrød. I hver butik er der 3-4 unge igang, sammen med deres vejleder og en gang om måneden er der undervsining i relevante temaer på UUV Praktikpladsen.

KLAR TIL START er den direkte vej til en fastansættelse for unge og voksne med en diagnose indenfor autismespektret. Vi er landets eneste træningsforløb med indbygget jobgaranti og er landets bedste afklaringsforløb for målgruppen i kraft af et forpligtende erhvervssamarbejde, fagligt stærke personlige vejledere og anerkendte dokumentationsmetoder. En række store danske virksomheder garanterer fastansættelse til alle der gennemfører KLAR TIL START-forløbet tilfredstillende, hvilket lykkes for mere end 80% af alle kursister. KLAR TIL START er landsdækkende og udvikles af nonprofit-organisationen Fonden UNGEs med støtte fra den A.P. Møllerske Støttefond og VELUX FONDEN.

Læs mere om KLAR TIL START her.

Logo Klar til start
Scroll to top